Over Bouwkundig Bureau Cosijnse

Bouwkundig Bureau Cosijnse verzorgt 3D tekeningen en andere bouwtekeningen voor particulieren en ondernemers, zoals architecten, adviesbureaus en aannemers. Het 3D tekenbureau is opgericht in 2001, maar voor die tijd hebben wij jarenlang ervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus. Sinds 1991 ontwerpen wij bouwtekeningen met behulp van het zeer innovatieve CAD programma Allplan dat marktleider is in Duitsland.

De projecten van ons onze opdrachtgevers worden vaak uitgevoerd aan de hand van 3D modelling. Het werken met 3D tekeningen heeft als voordeel dat het project op deze wijze een stuk inzichtelijker wordt gemaakt voor de opdrachtgever. Verder kunnen er met deze manier van werken veel bouwfouten worden voorkomen. De extra investering voor 3D modelling is het dan ook zeker waard. Nadat het model is goedgekeurd door de opdrachtgever worden er automatisch 2D tekeningen, hoeveelhedenstaten en diverse berekeningen uit gegenereerd.

Bouwkundig Bureau Cosijnse werkt secuur en gedreven en heeft oog voor detail. Klanten zeggen vaak dat de bouwtekeningen van ons bureau zeer duidelijk zijn en dat de maatvoering van het werk klopt. Wij garanderen hoge kwaliteit en werken zo duurzaam mogelijk. Onze betrokkenheid bij de klant is groot en toch hanteren we zeer scherpe tarieven. Heeft u nog vragen over ons bouwkundig bureau? Neem dan contact met ons op!

Bouwtekeningen door Bouwkundig Bureau Cosijnse