3D modelling

Veel bouwkundig tekenbureaus werken hun bouwtekeningen nog steeds uit in 2D. Bouwkundig Bureau Cosijnse gaat echter een stap verder en ontwerpt aan de hand van uw wensen een prachtig 3D model. Een groot deel van onze projecten is uitgewerkt door middel van 3D modelling en ons bouwkundig bureau heeft hier dan ook zeer ruime ervaring mee. U kunt dus rekenen op kwaliteit.

Een 3D ontwerp van een bouwproject heeft als voordeel dat het project een stuk inzichtelijker wordt gemaakt. De opdrachtgever krijgt een animerend beeld te zien die een goede weerspiegeling geeft van de werkelijkheid. Ons bureau kan ook een animatiefilmpje maken door middel van 3D modelling, zodat het net lijkt alsof u langs of door het gebouw heen loopt.

Als eerste wordt de 3D tekening ontworpen en vervolgens voorgelegd aan de opdrachtgever. Nadat deze is goedgekeurd worden er automatisch tekeningen in 2D gegenereerd uit dit 3D ontwerp. 3D modelling is een kleine extra investering, maar dat is het zeker waard. Er is namelijk gebleken dat er tijdens de bouw minder fouten worden gemaakt dan wanneer er enkel wordt gewerkt met 2D tekeningen. Doe hier uw voordeel mee en laat een mooie 3D tekening ontwerpen door Bouwkundig Bureau Cosijnse!